ХIу царри хIаракIиле

Салим Герейбеков
Гьай аман ахъри дигиб
Нам гьавалзакан арцес.
ВакIиле хIа мякьизе
Байзаканра хIу руцес.

ХIу дия хIулба шавла
ЦIябил аргъ нам шабируй.
Варе майри гьабала
Ца хIу цайра дигахъуй.

РукIурри чаррулхъусра
Вава-кьар дакIибхIале.
ДакIиб ихти лерилра
ХIу царри хIаракIиле.