Искам те!

Милена Йорданова
Искам те! Бога ми, луд съм по теб!
Вече не помня какво е да дишам.
Жив съм единствено щом си до мен.
Знаеш ли колко и как те обичам?!
Всички изтрих ги - мъже и жени.
Тебе запазих - кръвта да люлееш.
С твоите устни нощта да красиш,
както единствено ти го умеееш.
Искам те! Бога ми, чуваш ли, спри!
Нека в краката ти обич разпръсна.
Знам, че душата ти вътре крещи,
но повярвай ми - аз без тебе не мога!