Ох, интернет завершение темы

Владимир Дикий
 Продолжения больше не будет!!!

Спасибо Всем за веселые комментарии
и активную поддержку голосованием. Творческих Вам удач!
Всего наилучшего и до свидания!!!
На окончание темы - стихи на украинском языке

Інтернет – не дарма павутина!
Наша доля у ньому така –
Кожен з нас, це лише є рибина,
Що шукає свого рибака.

Рибаків тут багато, насправді!
Нас підкормлюють й манять у сіть,
Щоб поринули в дебрі уявні
І реальний покинули світ!

Новачки, які ще не доперли,
Що знаходяться вже на гачку,
Мов від себе, чужі пишуть перли…
Як сказати про це, новачку?

В товариства вступаєм бездумно
Й розпорошуєм власні думки.
Знали б все, то вам стало би сумно,
Що у виграші лиш рибаки!

І підете ви вчитись у школи,
Щоб пізнати там суть битія –
Не знайдете нічого! Як шкода!
Пізно взнаєм про це – ти і я!

          Мораль

Не смачне нам в своєму городі,
Завжди краще в чужому саду!
То ж працюйте, як слід! І вам вродить –
Вдасться все лиш в солонім поту.

2.10.2011р. В.Дикий