Ох, интернет продолжение темы 8

Владимир Дикий
 
  Галина Богомолова  Европа, Украина, Херсон


Когда нет слов…

Когда душа молчит…

Ты посмотри в глаза,

Там сердце говорит!


        Порада
(Пародія українською мовою)

Якщо немає слів

І вже душа мовчить ,

Замість любові  - гнів,

Немає сенсу жить…



Ти спопели свій гнів

У серці, що горить…

Відчуй свободи спів,

Бо щастя  - тільки мить.