Тв й мозок наче пластил н

Анжела Луканова Полянская
Твій мозок наче пластилін
Зліпити можно що завгодно
Захочуть - будеш властелін
Захочуть - буде там порожньо..

Ти будеш справно повторяти
Що "хунта" нас вбиває
Бо так сказали в "новостях"
А в рабстві вибору не має

Ти маєш голову, мій брате,
Не тільки задля капелюхів
А і для мозокових рухів
Та не для мозокових втрат

Може не пізно схаменутись?
Сідай, подумай, друже мій,
Чи можно лізти в братню хату,
Якщо відсутній лад в твоїй....