Про рев! зора

Сергей Усенко 2
Ревізором працювати,
Треба все перевіряти.

Перевірить весь товар,
Може є якийсь навар?
Що не значиться в доходах,
Але є уже в розходах.

Підписати документи,
Бо вже ждуть цього клієнти.
Видати ліцензію,
Написать рецензію.