Swieto Milosci Elany i Witalija

Габриела Луиз
Dzis jest wasze swieto milosci
Widac tu duzo gosci
Zawsze bedziecie pamietac ten dzien
Niech nie ogrania was zaden len
Ciagle swa milosc wzmacniajcie
W swe serca zlosc nie wpuszczajcie
Niech nie prawidlowe bedzie matematyczne zalozenie
I wasza milosc pusci od tej chwili korzenie
Jeden plus jeden nie bedzie dwa
Nie padnie juz nazwa „ja dziewczyna twa”
Jeden plus jeden da trzy a to i wiecej
zyjcie szczesliwie w atmosferze dzieciecej
A w waszym zyciu niech bedzie tak:
Dzisiaj cie kocham wiecej niz wczoraj, a i tak mniej niz jutro.