Доню моя! Золотi рученята

Елена Игнатенко 3
Доню моя!Золоті рученята
Не томляться вдень і вночі працювати
Плетуть обереги нашим солдатам
На захист від куль і снарядів із Граду.

Вони ризикуюють без жалю життям
Для того щоб мир був усім областям
Щоб слово АТО  - стало минулим
І МИР без війни-України майбутнім

Щоб знову Донбас піднявся з руїн
На заздрість братерськіх,сусідніх країн
Щоб висохли сльози в очах матерів
Які на війну відправляють синів

Частинку душі ти вплітаєш дитино
Моя патріотка!!!Моя молодчина!!!
Ти мамина гордість,золоті рученята
Такі на Сумщині патріоти -дівчата!