я маленький хлопчик..

Элюзик Солэйл
Я маленький хлопчик, я бачу сни,
З сльозами сніг розтанув морем, і хвилі грають у мені.
А на бруківці музика прибою, а на бруківці сотні ніг.
Байдужих і до нас з тобою, байдужі і до інших,
замкнені в собі.
Але у нас з тобою ціле море,
У тих - нічого, лиш на пальтах сніг.