Гьинела жагьте

Салим Герейбеков
Жан нешли урши иру
Дудешли гIядлу биру.
ПасатIле цай акIале
ГIядлу хIисаб хIабиру.

Кина тIаралра хIуни
ПасатIле цаби жагьте.
Аллагьли мабхьаб гьуни
Дузахъутас хIярамте.

Жагьте леб дунъялизе
Намус-хатир агорил.
Иман-инсап чархизе
ЯлгъанхIяйзе дацIибил.

Намус-хатир дарая,
ХIурмат гIяхIле барая.
Лерил дузахъуй хIярамт
ХIушани ледакIая.