Платон Воронько Жаром калины согреюсь

Попова Наталия Борисовна
Жаром калины согреюсь,
Хмелевым цветом упьюсь,
Боль листопадом развею,
С песней к себе я вернусь.

Встречу суровую зиму
С верою в красну весну,
В счастье зари, что даст силы,
В шаг на подъём, в крутизну.



Жаром калини зігріюся,
Хмелевим цвітом уп,юсь,
Болем, як листям, розвіюся,
З піснею в себе вернусь.

І зустрічатиму зиму
З вірою в красну весну,
В щасну зарю невгасиму,
В крок на нову крутизну.