Мова держави

Степанова Анастасия
Є на світі мова чарівнА,
в країні великій державна вона.
Співуча, барвиста, квітуча барвінком.
На ній розмовляють дорослі і діти.

Це мова країни найкращої в світі,
країни единой, країни великой.
Це мова квітуча та веселкова
Це - Українська мова барвінкова!

12.09.14.