осiнь

Александр Ярошевский
Той, Xто дає надію, -
Встав та пішов за хмару.

Хмара розп`яла вії, гримнуло синім. -
Маєм
Витончити облогу
Днів дощових у осінь.

Осінь. І слава Богу! -
Вірим і щастя просим...