припинення вогню

Александр Ярошевский
Прапори на балконах,
прапори з вікон.
В домі маєш ікону? -
викинь:
Бог існує поза тим -
та не за краєм.
Се, проходить повз нас огнь й дим,
і маєм
трохи часу для щастя
до перемоги, -
тільки це не звитяга ще,
до неї - довго;
а Бог - є.