Агь вун дегиш хьана хьи яр

Саира Сефибекова
Захъ зи к!ани яр амач хьи,
Адаз зун гьич к!анзамач хьи,
Йифен ахвар заз авач хьи,
Агь вун дегиш хьана хьи яр

Заз лугьудай ширин гафар,
Лап шаддаказ фидай йикъар,
Амукьайбур хьана накъвар,
Агь вун дегиш хьана хьи яр

К!анда вучиз заз лагьана,
Дак!андиз куьз вун рахана,
Зи рик! Вучиз вуна хана,
Агь вун дегиш хьана хьи яр