Украина и Россия

Карина Бойко
Хоч живеш ти у Росії, в Україні,
Но войну всю эту нужно прекратить!
Та повір, ми всі єдині!Ми всі вільні!
Каждый хочет тихо, мирно жить...
Люди йдуть на смерть, вони це знають...
Та зачем всё это нужно нам?
Вишь, там все воюют и стреляют...
Тільки нас не знищить ворогам!
Та і хто вбиває брата, коли той зостався сам...
Нам не нужно многословия.
Це для всіх тепер урок!
Больше нету предисловия.
В слове "брат" погашен срок !