Посмiшка

Екатерина Панчук
Посмішка ніжна та справжня,
Світлою робить людину:
Наче в похмурий день сонце,
Чи сміх-дзвіночок дитини.

Річка тече невпинно
Співаючи пісню свою,
Всміхається вся природа
Й земля, на якій я стою

Я посміхнуся в простір.
Сьогодні так близько небо,
З волоссям грається вітер
І шепче: "ЦЕ ВСЕ ДЛЯ ТЕБЕ...

Для тебе, якщо ти хочеш,
Якщо ти любиш і знаєш,
Для тебе, бери - насолоджуйся
І дякуй за те, що маєш)"

Посмішка то є сила!
Дарує радість і крила)