Слова - прив тання молодим в день вес лля

Елена Эшвович
Прийміть наші щирі слова - привітання,
Сьогоднінші наші зірки!
Бажаємо Вам, щоб красиве кохання
Завжди було світлим таким,
В повазі взаємній, в душевній турботі;
Щоб злагода в домі була!..
Сім'я - це щоденна важлива робота:
З поваги, терпіння, тепла...

Щоб діти майбутні підтримкої стали,
Щоб прикладом Ви їм були!
Нових щоб батьків своїх теж шанували,
Сьогодні Ви їх здобули.
Цей День урочистий, прекрасний, святковий -
Це крок Ваш у спільне життя!
Нехай воно буде завжди кольоровим!..
Щасливого Вам  майбуття!