доки ти тут. я буду жити. я живу

Шарапова Дарья
між нами серпень і теплі вечори
між нами небо та холодна злива
не можу зрозуміти я коли
з'явилася між нами притягальна сила
між нами почуттів бурхливий океан
і ті пісні, що згадую щоночі
я рада, що віддала волю снам
що не соромно мені дивитись очі-в-очі
і навіть осінь не відніме теплоту
холодні вІтри не завадять насолоді
доки ти тут. я буду жити. я живу.
аби ти сам не став на перешкоді.


10.09