Сон

Диана Майская 2
Випадково чи ні, ти наснився мені,
І душа на хвилину завмерла…
Випадково чи ні твої очі сумні,
А твій погляд – до болю відвертий?
Випадково чи ні – голос твій уві сні,
Чи то витвір моєї уяви?
Випадково чи ні, серце, мов у вогні,
І ти дивишся ніжно-лукаво…
Випадково? Хто зна! Адже ніч мовчазна
Не розкаже. Та й Бог з ним! Не треба!
Випадково? Нехай… Лиш не йди, не зникай,
Бо й у сні я не можу без тебе.
Випадково – чи ні ти прийшов уві сні?..