Lithium. Nirvana

Aweful Axe s Man
Nirvana. "Lithium"

I'm so happy. Cause today I found my friends.
They're in my head. I'm so ugly. But that's ok.
'Cause so are you. We've broke our mirrors.
Sunday morning. Is everyday for all I care.
And I'm not scared. Light my candles.
In a daze cause I've found god.

(Chorus)..

I'm so lonely. And that's ok.
I shaved my head. And I'm not sad. And just maybe.
I'm to blame for all I've heard. And I'm not sure.
I'm so excited. I can't wait to meet you there.
And I don't care. I'm so horny. But that's ok. My will is
good.

(Chorus)
I like it. I'm not gonna crack.
I miss you. I'm not gonna crack. I love you.
I'm not gonna crack. I kill you. I'm not gonna crack. (x2)

I'm so happy. Cause today I found my friends.
They're in my head. I'm so ugly. But that's ok.
'Cause so are you. We've broke our mirrors.
Sunday morning. Is everyday for all I care.
And I'm not scared. Light my candlrs.
In a daze cause I've found god.

(Chorus)
I like it. I'm not gonna crack.
I miss you. I'm not gonna crack. I love you.
I'm not gonna crack. I kill you. I'm not gonna crack. (x2)


Перевод:

Так чудесно.
У меня живут в башке мои друзья.
Я уродлив,
Но насрать, ты ж как и я. Сломались мы.
Воскресенье –
Каждый день, что день забот, и я дрожу.
Вспыхнут свечи,
Зачадят, ведь Бог со мной, он найден мной…

(Припев)
Так клёво. Я почти что цел.
Скучаю. Я почти что цел.
Влюблён я. Я почти что цел.
Умри ты! Я почти что цел…. (2 раза)

Одиноко. Всё равно. Я лыс и брит. Я не грущу.
И, возможно, не сгорю от слов твоих, хотя – как быть…
Но так клёво, жду тебя уже давно, но мне насрать.
Весь в желаньи. Но я жду. И я сегодня так хорош.

(Припев 2 раза)

Так чудесно.
У меня живут в башке мои друзья.
Я уродлив,
Но насрать, ты ж как и я. Сломались мы.
Воскресенье –
Каждый день, что день забот, и я дрожу.
Вспыхнут свечи,
Зачадят, ведь Бог со мной, он найден мной…

(Припев 2 раза)