Диалог Порошенко и Путина

Злата Биневич
 Политический юмор. Не мое. Но уж очень веселое.

Наш пєтя розказав барозу

як в разговорі з ним ***ло

весь час якусь ***ню морозив

і хорохорілся зєло

шо мол лиш захотіти варто

і дати армії добро

посунуть пальчиком по карті

і танки пІдуть на дніпро

- а там, - хвалився пєті вова. -

практічєскі рукой подать

вже до бандерівського львова

послать туди російську рать

а потім вже узять варшаву

бо пшеки ***їли вкрай

і прагу - город русской слави

і братіславу нєвзначай

прібалтам указать їх мєсто

згадають русскій пусть сапог

і будапєшт із бухарєстом, -

продовжив путін монолог. -

потом канєшно же балкани

любляна, загрєб і бєлград

там єсть братушкі, в етіх странах

нам каждий точно будєт рад

прімєри рускої отвагі

європє всє покажем ми

когда візьмемо копєнгагєн

вже дето ближче до зими

а там берлін - давно не брали

російські воїни рєйхстаг

давно руїни нє пилалі

нє развєвался красний стяг

а то ця їхняя анжела

ця подколодная змєя

в посліднє врємя ***єла

із себе строїть до***я

брюссєлі, амстердами грязним

які то вадуци малі,

монако і андорри разні

вопше сотрьом с ліца зємлі

потом канєшно рим розграбим

чєчєнцам оддадім мадрід

ну а в паріже етім жабам

покажемо гдє рак свістіт...

в живих остануцця нємногі

накроєт чорний всьо туман

а віновати бандерлоги

фашисти, хунта і майдан

(С)Mykola Voskalo