Кунел озмик

Фаниль Асфаров
Сонгы  таулек диеп йормик
илледэн арткач.
Карлыгачтай бергэ очыйк
Кунелгэ яткач.
Горлэп яшийк ходай биргэн
Матур коннэрне.
Кирэк булса уртак итик.
Кара тоннэрне.
Сонгы  таулек диеп йормик
илледэн арткач.
Карлыгачтай куктэ очыйк
Уз  парын  тапкач.
Куктэ очкан пар канатлар
Бердэ армасын.
Мэхэббэтнен  каурыйлары
Бердэ талмасын.
Сонгы  таулек диеп йормик
илледэн арткач.
Карлыгачтай кунел озмик
Яшь чаклар узгач.