Змiна Вiзерунку Wislawa Szymborska

Валео Лученко
Віслава Шимборська

ЗМІНА ВІЗЕРУНКУ

Час як старий довгобородий, сивий?
А може як буре, розбігане щеня,
що лапками брудними вскакує на постіль
нам, допіру що народженим, пробудженим?


Wislawa Szymborska
               
ZMIANA WIZERUNKU

Czas jako starzec dlugobrody, siwy?
A moze jako bure, rozbiegane szczenie,
co brudnymi lapkami wskakuje na posciel
nam, dopiero co zrodzonym, przebudzonym?