рiчнi кола

Маргарита Сафо
життя не кільця деревини
щоб ходити по колу
дозволь собі бути
тут
живи
ніколи знову
ні іншого шансу
ні іншої долі
все блискавично

що штампом вдрукуєш
ніби у сні
залишиш навічно

життя,як і кола,
центричне
і центр у ньому - ти
серцевина
твоєї
кори


(фотоиллюстрация найдена в Интернете,автор мне не известен)