зоставлений

Алёна Бабий
я - не зміряний крок зірок
я - галактика гамаків
не зворушений криком сон
з вітром змішана далечінь

я - віщак голосних промов
підбадьорення для сумних
я - відлунення від церков
із поверненням до святих

я - закоханий ельф з казок
напів принц с серцем хрусталя
я - людський заводський зразок
завантаженний із нуля

я - відправлений лист з війни
змоклим літерам шанс життя
я - крихкий шлях початком від
могил і до самого забуття

я - для всесвіту мов сльоза
із солоним морським смаком
я - бентежності голоса
луг зелений за вітряком

я - повернення до глибин
тихий спомін в чужій душі
я - зоставлений на один-
ці з минулим у голові