На грани

Николя Грей
На межі, на межі, на межі.
ми з тобою разом.
я читаю тобі вірші,
я беру тебе всю, та одразу.

Ми одні, ми одні, ми одні
та єдині у світі такі.
почуттями глибинними
ми злітаємо, мов літаки.

нам усюди простір,
та повітря чисте.
деінде самотня наша сіра постіль,
а ми як буси в намисті.

я пірнаю в твій океан,
а ти несеш мене, куди хочеш.
я випадково тобою п'ян,
бо закоханий в твої очі.