ОСiНЬ

Татьяна Брезицкая
Вже знов крадеться тихо Осінь
Пожовкле листя, там і тут
Під ноги стеляться полотна
Яскравих кольорів тріумф

І віє вітерець тихенько
Краплинки падають дощу
Прекрасна Осінь,зріла врода
Любуйся нею досхочу