Вакай хьанач кlаниди заз...

Саира Сефибекова
Лап к!андай заз вавди рахаз,
К!андай хьи вун гьар къуз акваз,
Кьуна гъейрид зун ваз амаз,
Вакай хьанач к!аниди заз,
Зун гьич язух атанач ваз

И дуьнья заз лап дар хьана,
Гъейридаз на ви рик! гана,
Вилериз зи накъвар гъана,
Вакай хьанач к!аниди заз,
Зун гьич язух атанач ваз

Лугьуз гафар фикир тийиз,
шехьнай зун хъел хьайи йифиз,
Лап к!андай вун яр зи рик!из,
Вакай хьанач к!аниди заз,
Зун гьич язух атанач ваз