Не хочу я писати про вiйну

Людмила Дзвонок
Не хочу я писати про війну,
Про всіх отих губителів-злодіїв,
Вони батькам приносять сивину,
А дітям не дають дістатись мрії!

Не хочу я писати про війну -
Від неї горе в нашого народу,
В країну силу принесла руйну,
Що смерть дає і відбира свободу!

Не хочу я писати про війну,
Про тих, у кого совісті не має,
Хто не лишився в пору нашу сну,
Про себе й гаманець свій лише дбає!

Не хочу я писати про війну!
Я напишу подяку за наш захист,
Про тих людей, хто має ціль одну –
Відвести від Вкраїни усі страхи!

Я низько поклонюся всім синам,
Що на плечах несуть тягар воєнний,
Доводиться в бою буть, а не нам,
Та присяглися Батьківщині кревно!

Не хочу я писати про війну!..
                21.09.2014