Асоцiaцiя

Налоксон Максимович
Тебе асоціюю зі Львовом,
Львів асоціюю з любов'ю,
Любов асоціюю з тобою,
Бо в цьому світі нас тільки двоє...

Дим асоціюю з прощанням,
Прощання - нові сподівання...
А все, що було до того
Не важить вже більше нічого...

Ніч асоціюю з зірками,
Зірки асоціюю з очами
Твоїми, а ти моє кредо,
Смакуєш як кава із медом...

Тебе асоціюю зі мною
Себе асоціюю з тобою,
І мабуть, достатньо слів,
Бо з нами асоціюється Львів.