Мiй варiант

Владимир Солошенко
Варіанта другого, не можу я знаю,
Україну з дитинства люблю.
В час війни, як син, буду її захищати,
Не порушу я клятву свою.
Яка мова державна - не причина війни,
Бо причина її, щоб здобуть капітал.
Не за бідних людей, скрізь воюють пани,
Через війни народ, ще бідніше вже став.
Припинити потрібно всі війни,
Що не варті людського життя.
Треба Мир людям дати надійний,
З ним надію, що є майбуття.