Фото...

Богуслава Турянина
Тиха кімната, лампадка,
в сутінках вибрані фото.
Це лиш початок початку,
марево першого кроку.
Це лиш розправлені крила
перед майбутнім польотом!
та вже спливають крізь сльози
в сутінках вибрані ФОТО!...