Божы Прамень

Вера Сок
                Няхай шапоча лiсце,
                Прыносячы мне смутак,
                Бо восень,як гавораць-
                Ёсць сумная пара.
                I вецер няхай свiсне,
                I дождж хай лье шмат сутак,
                Але мяне бадзёрыць
                Прамень майго Цара!
               
                Ён прасвятляе наскрозь
                I бачыць душЫ плямы,
                Што губяць яе,давяць
                I цягнуць прама у ад!
                Прамнём кiруе Сам Князь,
                I Ён Бог ёсць Той Самы,
                Каму шапоча мабыць
                Малiтву лiстапад!
               
               
                20.09.14.