Крадiть!

Александр Зубрий
…Україна – багата держава.
       Де ще знайдеш у світі таку?
Крадуть всі тут – і ліві, і праві,
       Крим сусіду припав до смаку.
У глибоке бюджетне корито
      сунуть миршаві пики вожді.
Накрадуть – і порохкують сито
      десь у Відні й не знають нужди.
Розкрадають майно: генерали,
      мери, судді, міністри… Та всі!
А добра, наче, менше й не стало,
      хоч у нас не найкращі часи.
Тож кажу, Україна – багата.
      Скільки вкрали, а їй - все одно!
Треба красти і далі завзято,
      доки лишиться тільки г-вно.
І спокійно тоді спочивати
     зможе наша держава пуста,
Бо до нас не підуть супостати
     грабувати жебрацькі міста…

22.09.2014