Корабель

Татьяна Онищук
Куди пливе і де мій корабель,
По суті, я сама не розумію.
І скільки ще незвіданих земель
Відкрить й побачить матиму надію.

Та поки вогник в серці ще живий,
Допоки вірю, що в житті усе удасться,
Шукати буду без упину острови,
Ті острови, де знайду справжнє щастя.
17,09,2014р.