***

Татьяна Онищук
Так хочеться книг хороших,
Так хочеться добрих новин.
Щоб в світі не правили гроші,
Суспільство піднялось з колін.

Щоб більше не гинули люди,
Забули всі помсту та зло.
Й Господнім велінням усюди
Добро вітерцем принесло.

Щоб сонечко промені світла
Мов дар, дало кожному з нас.
А в думці яскраво розквітла
Надія жива, без прикрас.

Невже тепер злочин-хотіти
Добра своїй рідній вкраїні?
Ми прагнем єдиного-жити
Та миру у кожній родині.

Так хочеться… Просто любові
Та впевненість в завтрашнім дні.
Щоб в кожнім почутому слові
Співали лиш думки ясні.

В нас все ще попереду, люди!
Надію не можна втрачати!
Добро сердець щастя розбудить,
Пісням нашим- варто звучати!!
13, 07, 2014р.