Роздуми

Татьяна Онищук
Психологія мого маленького всесвіту
Черпає сили для існування з пізнання незвіданого.
Історію хвороби моєї душі
Можна відшукати у шелесті затертих сторінок книг.

Дивно. Але я з тих людей, хто мріє про паперові листи,
Де почуття передані не натисканням клавіш, а чорнилами,
Що лягали на папір, який увібрав у себе аромат.
Аромат думок та почуттів дорогої людини.

Прикрившись від світу картатим пледом,
Я майже вимкнула довіру до всього.
До світу.
До людей.
До самої себе.

Одначе, я дурненька,продовжую чекати.
На що? Достеменно не знаю.
Ніхто не може сказати.
Може на те, що випадкова комета
Зруйнує величезний метеорит зневіри,
Який упав на простори душі.
Моєї душі.

12,07, 2014р.