Але для тебе

Наталия Губерникова
Я ціную миті в яких я просто сиджу поряд з тобою,
Склепінням душі,прикутий і тілом і духом,
За кожним жестом ховаюся Я,тобто Він,
Як брехня і правда ,ховаються десь за вухом..

Ти-оберемок суцільного мого щастя,
Координатор доріг моїх ,через біль до самого раю,
Проси мене,ти - мій оберіг,
Все одно,віддам тобі усе що я маю!

Я просто насолоджуюсь коли ти говориш,
У світі де без тебе мені довелося жити,
Знаєш, любов-це найсолодший гріх,
І на диво,за нього я готовий платити!