Весна

Юлия Басенко
Усе навколо зеленіє,
Шумить та розквітає
Й життя нового ще ковток
У небесах літає.
Дерева й квіти навкруги
Неначе знов прокинулись
Та звідусіль летять птахи
Й ген,там річки розхлинулись...
А у садах все білосніжне,
Й це не тому,що вже зима,
Це все квітки біленькі й ніжні,
Та врешті-решт прийшла весна!
Прокинулись й усі тварини,
Що були в сплячці в цій порі,
В повітрі чути пташині співи,
Що розпочали солов'ї.
Весною все росте і в'ється,
Й птахи кружляють угорі.
Та я не знаю,чи знайдеться,
Більш романтичної пори?!