Поет

Юлия Басенко
За днем і ніч настане,
Як Місяць з темноти
До тебе вийдуть привиди,
Що тут колись жили...

А ти їх не злякаєшся,
Бо вигляд в них такий
Неначе в творах Гоголя:
Містичний та ясний...

Вони усе тобі розкажуть,
І чиюсь долю й свій портрет,
Що тільки душу зацікавить,
Щоб книгу написав поет!