В йна

Юлия Басенко
Вся душа моя тремтить
Й щимить серденько від болю,
Й не стихає ні на мить,
Думка про війну й неволю!

Але ще душа співає,
Й пісня ця злітає в небо.
Це для того,щоб країна,
Чула,що народу треба!

Не зостатись одинокій,
Без підтримки під час лиха,
Батьківщині треба спокій!
Й ніч,щоб кожна була тиха...

Без гармат і автоматів,
І поранених людей,
Без озброєних солдатів,
Та заплаканих дітей...