***

Анастасия Стретович
Неначебто планети стали в ряд-
Моє захоплення переросло  в кохання.
Не хочу повернути час назад,
Бо в тих роках не бачила бажання...
Зустрівся ти в житті
І став усім, що було.
Ти замінив весь світ
І світ такий чудовий.
Барвисті фарби неба-
З тобою навпаки-
Все різнокольорове,
Відкрив нові світи.