Я не боюсь не-Любовi

Катерина Жебровська
Я не боюсь не-Любові…
В Світлі потоків нестримних
Вікон малюнки зимові
Стишують дотики зимні.

Я визначаю не-Близькість
В діях, словах, сподіваннях,
Щоб не розбурхати різність,
Щоб відшукати Єднання.

Я не ховаюсь в не-Рівність,
Не закриваюсь в забутість.
Промені Світлі і Сильні
Допомагають відбутись.

Я не боюсь не-Любові…
Знову Любов обираю…
Межі Життєві – умовні…
Знаю… Люблю… Відчуваю…

25.09.2014