На костях Украины

Гарний Парубок
На кістках України


На кістках України жирує свиня,
Обгризені вже м'ясо з покійних,
Тих солдат да мешканців східних,
Хто все життя був Українська сім'я.

Як не дивно України еб ... т євреї
Всі уряд та "хохол" президент,
Навіть рада вся та головний мент,
А міністр оборони та решту геї.

Сподіваюся, вони не довго будуть
Топтати багатостраждальну землю.
Я її чую та їй внемлю,
Уже багато дісталося блуду.

А ви, хто боїться читати та відповісти
Підете можливо самі на м'ясо.
Вирізання нирки та серце прекрасно
Але пам'ятайте, що у вас теж є діти ...

/ якщо страх застеляє очі - не читай та не пиши нічого, якщо не хочеш - просто сиди та бійся всі дні та ночі, як жахливого бога /

На костях Украины жирует свинья,
Обглоданные уже мясо из покойных,
Тех солдат да жителей восточных,
Кто всю жизнь был Украинская семья.

Как ни странно Украины еб ... т евреи
Все правительство и "хохол" президент,
Даже совет вся и главный момент,
А министр обороны и остальные геи.

Надеюсь, они не долго будут
Топтать многострадальную землю.
Я ее слышу и ей внемлю,
Уже много досталось блуда.

А вы, кто боится читать и ответить
Пойдете возможно сами на мясо.
Вырезания и сердце прекрасно
Но помните, что у вас тоже есть дети ...