Зiзнання

Серго Донецкий
https://youtu.be/Knn5kJRTUD8 -- видео на песню


Ой послухай но мене
Сонце мое кохане
Як на зустрiч ти йдеш калатае серце
Так неначе в останне.

А як в очi дивлюся
Мов школяр заклякаю
Я б до нiг тво‘iх зорi струсив би з неба
Так без тями кохаю.

Я б дощем лiтнiм став би,
Щоб по плечах стiкати,
Нiжним шовком м‘яким, щоби тiло твое
Пестити й милувати.

Я б засмагою став би,
Щоб тебе обiйняти,
Ключовою водою, щоб вiдспраги тебе
Ангел мiй врятувати,
Став би я
Ключовою водою, щоб вiд спраги тебе
Ангел мiй врятувати.

Ой послухай но мене,
Сонце мое кохане,
Як на зустрiч ти йдеш калатае серце
Так неначе в останне.