В День Подяки 2014 року

Людмила Дзвонок
Спасибі, Боже, що живу,
Що я знаходжусь в колі друзів,
Що бачу їх тут наяву,
Вони люб’язні, не байдужі!

Вони щасливі, що Ти є,
І я радію разом з ними -
Ми серце чуємо Твоє,
Ти поряд з нами, хоч незримий!

Спасибі, Боже, за цей час –
Його ми маєм для зростання,
Що Твій вогонь у нас не згас,
Що розтлумачуєш Писання!

Спасибі, Боже, за жнива,
Що не пусті у нас комори,
Що дощ земельку полива,
І не прийдуть голодомори!

Спасибі, Боже, за сім’ю,
За чоловіка, любих діток,
Онучку – квітоньку мою,
За всіх сусідів і сусідок!

Спасибі, Боже, за любов,
Твою любов в житті моєму,
За Ймення,  Духа, Твою кров,
Що в серці  завжди є Твоєму!

Спасибі, Боже, за життя,
Що маю в серці я надію -
Вкраїна має майбуття,
Ти захист наш – я твердо вірю!
                28.09.2014