Бэгърем бу шигерь сина

Фаниль Асфаров
Куклэрдэн тошкэн йолдызым син.
Мина насыйп булгандыр табырга.
Кулга кулны куеп, инне ингэ.
Бирче Ходай бергэ гомер узарга.

Бэгърем сине мин бер кыерсытмам.
Яратканны узендэ сизэсен.
Кайсы вакыт авыр сузлэр эйтеп.
Сэбэпсезгэ мине дэ рэнжетмэ син!

Ир кеше булсамда, йорэгем бар.
Анын  да бит кыллары, бик нечкэ.
Ярый буген исэн, э бэлки иртэгэ.
Котмэгэндэ, авыр суз  киссэ.

Яраланган йорэк шифаланыр.
Тик мэхэббэтлэр кире кайтмас.
Сина насыйп булган союлэрне.
Бэгерем дип, беркем кайтармас.

Кыска булды шул минем шигырем.
Лэкин яздым  мин,  чын кунелдэн.
Мэнге яратырга сине, вэгъдэ бирэм.
Э калганы тора инде, тэнремнэн...