У садочку

Натания
У садочку яблуневий цвіт
Пахне медом, першою росою,
Шле духм"яний, сонячний привіт
Всім комахам, що живуть навколо.

Бджілок рій на вранішній зорі
Зазива п"янким, солодким хмелем,
Мов кричить:-"Як радісно мені,
Коли ви злітаетесь до мене!"

Ми надвечір сядемо в садку
Щоб напитись чаю з першим медом...
Недалеко, в батьківськім ставку
Знову закурличуть два лелеки.


30.04.2014