***

Евгений Иваниченко
Ну вже все Україно, доволі,
Ця війна не для нас, це є так,
Вже з нас досить пролитої крові,
Бо життя таке гірке на смак.

Ця війна компромісом не стане,
Не поверне назад до життя,
Усіх тих, хто вже більше не знами,
Ми пошлем їх лише в небуття.

Зупиніться, ще поки не пізно,
Ваше діло є бравим, то є,
Та життям захищати вітчизну?
Наша влада на це все плює.

Вона є як той ірод без честі,
Все гребе лиш під себе і все,
І всі ми, як на тім перехресті,
Вже розбіглись, ніхто не несе.

Вже той прапор свободи і волі,
Він давно уже в бруді лежить,
І ми просим лиш щастя у долі,
Та це все вже без сенсу просить...

Присвячено подіям на майдані.
Ми ніколи не забудемо...
Слава Україні...